55+ Aanbieding ALL-IN - Genieten in het prachtige Sauerland

Bij deze 55+ ALL-IN aanbieding in Sauerland is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Onbijt(buffet)
  • 1x koffie met gebak of warme snack
  • 2x Een 3-gangen diner/buffet
  • Koffie, thee, frisdrank, sappen, bier van de tap, huiswijn en korn van 17.00- 23.00 uur
  • Gratis parkeren (na beschikbaarheid)
  • Gratis wifi
  • Gratis Sauerland card

Speciale 55+ aanbieding: € 149,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Prijs is exclusief toeristenbelasting van € 2,20 per nacht.

De prijs van deze 55+ aanbieding in Sauerland is geldig van 1 april 2020 tot 12 december 2020.

55+ ALL-IN aanbieding in Sauerland

Met de speciale 55+ aanbieding geniet u onbezorgd van 3 heerlijke dagen in het hart van het prachtige Sauerland? Heerlijk wandelen, een fietstocht maken of met de auto rondtoeren door het land van de duizend bergen. Vanuit dit hotel heeft u een uitstekende uitvalsbasis om Sauerland en Winterberg te ontdekken.

Het sfeervolle familiehotel

Het hotel beschikt over 39 kamers waarvan 2 familiekamers, allen voorzien van douche, toilet, fohn en tv.

Faciliteiten

Een sfeervol ontbijt en diner restaurant, een lounge ruimte met openhaard, eigen bar, een klassieke Duitse bierstube en zonnige tuin met terras. Gratis parkeergelegenheid en gratis gebruik van Wifi (in de openbare ruimtes). Het hotel is huisdier en rookvrij.

Ligging hotel

Het hotel in Altastenberg ligt tegenover de skipiste van ski-karussell Altastenberg. Daarnaast biedt het land van de duizend bergen een prachtig landschap met talrijke wandel-en fietspaden met een prachtig uitzicht. Het hotel is dan ook het ideale startpunt voor een heerlijke vakantie in het Sauerland. Altastenberg is het hoogst gelegen dorp in het Sauerland en verwent u met zijn gezonde berglucht. En terwijl alle andere dorpen al lang in de schaduw van de bergen zijn geweest, kunt u hier nog genieten van een extra dosis zon, omdat het hier gewoon wat langer straalt.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie

Onze partner

Hotel in Sauerland

Tijd om er op uit te gaan en te gaan genieten in het hart van het prachtige Sauerland? Dan heeft u een fantastisch traditioneel hotel gevonden, gelegen in het vakantie-vriendelijke dorp Altastenberg. Vanaf het hotel loopt u zo de natuur in, waar u er lekker op uit kunt gaan. Of het nou te voet, met de fiets, de auto of met de motor is. U zult versteld staan wat het Sauerland u kan bieden.

Gastvrij hotel uit de late 19e eeuw

Het hotel beschikt over 39 kamers waarvan 2 familiekamers, allen voorzien van douche, toilet, fohn en tv.

Een sfeervol ontbijt en diner restaurant, een lounge ruimte met openhaard, eigen bar, een klassieke Duitse bierstube en zonnige tuin met terras. Gratis parkeergelegenheid en gratis gebruik van Wifi (in de openbare ruimtes). Het hotel is huisdier en rookvrij.

Het hotel ligt fantastisch

Het hotel in Altastenberg ligt tegenover de skipiste van ski-karussell Altastenberg. Daarnaast biedt het land van de duizend bergen een prachtig landschap met talrijke wandel-en fietspaden met een prachtig uitzicht.Het hotel is dan ook het ideale startpunt voor een heerlijke vakantie in het Sauerland. Altastenberg is het hoogst gelegen dorp in het Sauerland en verwent u met zijn gezonde berglucht. En terwijl alle andere dorpen al lang in de schaduw van de bergen zijn geweest, kunt u hier nog genieten van een extra dosis zon, omdat het hier gewoon wat langer straalt.

Genieten in Altastenberg

Altastenberg is een klein gezellig dorpje dat in de buurt van Winterberg gelegen is. Het ligt op een hoogte van bijna 800 meter en is daarmee het hoogst gelegen dorp in Sauerland. Altastenberg beschikt over een eigen skigebied met 8 kilometer aan skipistes aan de voet van de Kahler Asten. Wat de meeste bezoekers naar dit plaatsje trekt is de rust, want het is er een stuk rustiger dan in haar buurplaats, terwijl wel alle activiteiten en faciliteiten binnen 5 minuten met de auto te bereiken zijn. Daarnaast kun je er 's avonds langer van de zon genieten dan in de meeste plaatsen in de regio.

Altastenberg ligt in het meest sneeuwzekere deel van het Sauerland, net ten westen van de Kahler Asten. Via loipes en winterwandelpaden zijn plaatsen als Winterberg en Neuastenberg langlaufend en/of wandelend te bereiken.